2022. május 19.

Technológiai kavalkád Portóban

2022. május 19.

A múlt hónapban rendezték az NDC Porto 2022-t, a szoftverfejlesztők világhírű eseményét, amelyen a szakma nagyjai beszélgettek a fennálló trendekről, a jövőre vonatkozó technológiai, fejlesztési irányokról. Idén a SynerinSoft szakmai delegációja is részt vett az eseményen, hogy bővítsük ismereteinket, tudásunkat, amit aztán az ügyfelek javára tudunk visszaforgatni.

2022. április 25-29. között zajlott a fejlesztői szféra egyik legnépszerűbb eseménye az NDC Porto 2022 a portói Alfandega konferenciaközpontban. Az esemény öt napjából kettő a workshopoké volt, hármon pedig előadásokat hallgathattak a jelenlevők.

Az NDC utazó eseményének portói állomásán 8 workshopon szívhatták magukba a tudást a résztvevők. Ezek olyan témákat dolgoztak fel, mint a gépi tanulás, az azonosítás és hozzáférés, a C#, a .NET, a domain-vezérelt tervezés, a kódolás, a gRPC-vel készült modern rendszerek ASP.NET Core 6-ban, a biztonságos API-k és webalkalmazások témaköre és a GraphQL alkalmazása.

Több mint 85 előadó vett részt az eseményen, akik 100-nál is több előadást tartottak az 5 nap alatt. Szó volt a .NET-ről, a mesterséges intelligenciáról, a Big Data-ról, a felhőkről, a folyamatos szállításról, a Cross-platform rendszerekről, az adatbázisokról, a desing-ról, a DevOps-ról. Egyes előadások érintették a funkcionális programozás, a JavaScript, a biztonság, a gépi tanulás, a szervernélküliség, a tesztelés és a UX kérdésköreit is.

Az előadók között nevesebbnél nevesebb szakemberek szerepeltek, így például Alon Kiriati a Dropbox Tech lead-je, Ben Hall a Katacode megálmodója, Dale Lane az IBM fejlesztője, Elbert Grootenboer a Microsoft senior program managere, James Lewis a ToughtWorks igazgatója. Nézd meg az előadók listáját!

Az NDC eseménysorozata a technológiai világban fontos szerepet tölt be, lehetőséget kínál a szakmai eszmecserére. A következő eseményre május végén Koppenhágában és június végén Melbourne-ben kerül majd sor.

SynerinSoft

Készen állsz a fejlődésre?

Lépj kapcsolatba velünk, és megtaláljuk számodra a legjobb megoldást!
SYNERINSOFT
© SynerinSoft, minden jog fenntartva. Site by Meraki

SynerinSoft
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.