Szoftverfejlesztő cégből csakis a legjobbat

2021. november 24.

A számítógépeken, okostelefonokon és elektronikai eszközökön futó szoftverek a modern élettől elválaszthatatlanok lettek. Ha ma valaki technológiai újításba szeretne kezdeni, a szoftverfejlesztés lépését semmi formában sem tudja megkerülni. Nagy kérdés azonban, hogy a fejlesztői munkát milyen szoftverfejlesztő cég végzi el! Nézzük, miért érdemes a Synerinsoftot választani!

Végig az innováció útján szívvel-lélekkel

A Synerinsoft innovatív csapata kis létszámmal, 2016-ban kezdte meg működését. Az évek során a szoftverfejlesztő cég tevékenysége, a munkafolyamatok sokat változtak, mára az agilis szoftverfejlesztés és a legmodernebb technológia mellett tettük le voksunkat.

Vállalkozásunk esszenciáját a technológia iránti mély elhivatottság adja. Fanatikusan keressük-kutatjuk az újdonságokat, a jobb, hatékonyabb megoldásokat, amiket ügyfeleink szolgálatába állítunk. Hisszük, hogy a versenyelőny megszerzéséhez a piac előtt egy lépéssel kell járni, így lehet csak beelőzni a kanyarban. Mindehhez remek eszköz az egyedi szoftverfejlesztés, és a mobil alkalmazásfejlesztés is.

A fejlesztéstől az üzemeltetésig

A szoftverfejlesztés ciklikusságát szem előtt tartva nyújtunk összetett szolgáltatásokat ügyfeleink számára, a tanácsadástól, tervezéstől kezdve, az egyedi szoftverfejlesztés és mobil applikáció fejlesztés folyamatán át egészen az üzemeltetésig. Minden esetben az vezérli szakértői csapatunkat, hogy olyan megoldás szülessen, ami maximálisan az ügyfél igényeire szabott, arra ad választ, így elkerülhető a felesleges munka, a plusz kiadások. Az alábbi területeken számíthatsz ránk!

Fejlesztés

Szoftverfejlesztő cég: fejlesztés

Szoftverfejlesztő cég lévén a folyamat során fontosnak tartjuk, hogy a kályhától induljunk, ami a gyakorlatban annyit jelent, hogy munkánkat az adott helyzet, szervezet felmérésével kezdjük. Meghatározzuk az ügyféllel a pontos igényeket, megvizsgáljuk, hogy ezek milyen környezetbe illeszkednek bele. Kijelöljük a célokat, a határidőket és azt, hogy miként dolgozunk együtt a megbízókkal. Ezt követően elvégezzük a részletes tervezést, majd pedig megkezdődhet a kivitelezés, végül pedig, a fejlesztés befejeztét követően utánkövetjük az elkészült munkát.

Leendő ügyfeleinknek tehát nincs más dolga, mint felvázolni a problémát, mi pedig megtaláljuk arra a leghatékonyabb megoldást.

PWA

Szoftverfejlesztő cég - PWA

A Synerinsoft egyik specializációja a PWA, vagyis progressive web app, ami a natív applikáció előnyeit hordozza, működése mégis webalapú. Előnye, hogy az így létrejövő app mindenféle platformmal kompatibilis, a betöltési sebessége kifejezetten gyors, fejlesztése pedig alacsonyabb büdzséből is megoldható.

Cégünk a modern technológiát képviseli, így nem kérdés, hogy a PWA területét is előszeretettel ajánljuk!

Üzemeltetés

Szoftverfejlesztő cég: üzemeltetés

Az informatikai rendszerek létrehozása igen fontos mozzanat a cégek életében, jellemzően valamilyen területen könnyebbséget jelent, növeli a hatékonyságot. Ez azonban csak abban az esetben marad érvényben az idő múlásával is, ha a rendszer üzemeltetés megfelelő, a karbantartás és az optimalizálás rendszeres. A Synerinsoft ebben is segítséget nyújt az ügyfelek számára.

Miért a Synerinsoft?

A Synerinsoft egy nagy tapasztalattal bíró, dinamikus és ambiciózus cég. Munkatársaink sokoldalú tudása, rugalmas hozzáállása és magasfokú problémamegoldó képessége szavatolja, hogy ügyfeleink igényeit maximálisan kielégítsük. Tudjuk, hogy a szoftverfejlesztés egy bizalmi játék, ennek megfelelőn bánunk a ránk bízott feladattal, az információkkal.

Ismerd meg jobban cégünket!

SynerinSoft

Készen állsz a fejlődésre?

Lépj kapcsolatba velünk, és megtaláljuk számodra a legjobb megoldást!
SYNERINSOFT
© SynerinSoft, minden jog fenntartva. Site by Meraki

SynerinSoft
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.