Törekszünk rá, hogy a kevesebb büdzséből gazdálkodó cégek számára is megtaláljuk a jól illeszkedő megoldásokat és a lehető legjobb terméket tegyük le az asztalra.
Ismeri a problémát, de nem tudja a megoldást?

Segítünk!

Teljesen természetes, hogy egy cégvezető vagy más döntéshozó látja a folyamatbeli hiányosságokat, tudja, hogy milyen problémákat szeretne felszámolni, de az ehhez szükséges operatív lépések még nincsennek feltérképezve.

Ilyenkor egy IT konzultáció igazán nagyot tud lendíteni az ügyön.

Ön egy adott terület szakértője, mi pedig széles ügyfélpalettánk révén rengeteg jól és rosszul működő folyamattal találkoztunk már. Hiszünk abban, hogy nyitott és kreatív szakértői hozzáállásunk révén az Ön problémájára is meg tudjuk találni a hatékony, pragmatikus megoldást.
Ne várja meg, amíg a probléma nagyra nő!

Egyéb fejlesztési szolgáltatások.

Egy új és korszerű szoftver hatalmasnak tűnő problémákra adhat hatékony választ. Azonban mint az üzleti életben minden ma jól működő folyamatot, módszert vagy eszközt, a szoftveres megoldásokat is időről időre gondozni kell, hogy ne járjon el felettük az idő.
Számos esetben elegendőek a rendszeres, kisebb frissítések, de olyan is van, hogy egy megfáradt megoldást érdemes átfogóan átdolgozni, hogy újra a leghatékonyabb támogatást nyújtsa a felhasználók számára.

Szolgáltatásaink mindkét esetre elérhetőek.

További kiemelt szolgáltatásaink

MNB által jóváhagyott alapkezelő és befektetési alapok - felhő struktúrában
Egy alapkezelő létrehozásához megannyi szabálynak kell eleget tenni. Mindezeket jól ismerjük, így biztos lehet benne, hogy ügye gördülékenyen halad a megvalósításban. Az eredmény egy könnyen kezelhető, biztonságos felhő alapú rendszer.
Turisztikai beruházások IT rendszereinek megtervezése és kivitelezése
Cégünk jelentős tapasztalattal bír az üzemeltetéshez kapcsolódó fejlesztésekben, az ingatlanfejlesztéstől a komplex turisztikai beruházások telekommunikációs stratégiájának kivitelezéséig. A kültéri, interaktív attrakciótól a tökéletesen működő otthoni WIFI-ig.

Top Projektjeink

computer graphics illustration

Hogyan csináljuk?

computer graphics illustration

Felmérés

Az első lépésben ügyfelünk igényeinek felmérése, motivációjának megismerése a legfontosabb. Ezeken az egyeztetéseken tisztázzuk a projekt célját a kapcsolódó mérföldkövek határidejét, lefektetjük a gördülékeny együttműködés alapjait.
Ennek a fázisnak fontos lépése a munkamódszer meghatározása is. A megfelelő választás kritikus az együttműködés és a projekt sikere érdekében ezért több javaslatot is teszünk a megismert célok és mérföldkövek tükrében.
Munkáink többségét Agilis fejlesztési módszertanok mentén végezzük, de ha a projekt úgy kívánja a vízesés modellben is otthon vagyunk.
computer graphics illustration

Tervezés

Ebben a szakaszban az Ügyfél meglévő infrastuktúrájának megismerésén van a hangsúly. Ahhoz, hogy optimális megoldást találjunk az Önök által támasztott kihívásokra ismernünk kell a meglévő vagy jövőben kialakítandó rendszerek techniaki követelményeit.
Emellett ebben a szakaszban és a projekt kifutásáig folyamatosan ütemezzük és egyeztetjük a funckiók prioritását, hogy az készüljön el leghamarabb, amire a legnagyobb szüksége van ügyfeleinknek.
computer graphics illustration

Kivitelezés

A projekt életének legnagyobb állomása a megvalósítás. Munkáink során elsősorban Microsoft stack-re támaszkodunk.
Projektjeink jelentős részét .NET Core keretrendszerre építve Azure felhő erőforrások bevonásával, MS SQL adatbázis szervert felhasználva valósítjuk meg.
Természetesen kliensoldalon is otthon vagyunk! A felhasználói felületek implementációjához előszeretettel választjuk az Angular keretrendszert.
computer graphics illustration

Utánkövetés

Nem engedjük el ügyfeleink kezét! Ebben a szakaszban elkészítjük a felhasználói kézikönyveket és mindent megtanítunk ami a gördülékeny használathoz szükséges.
Ahhoz, hogy minden naprakész maradjon, egyeztetjük a felmerült további felhasználói és továbbfejlesztési igényeket és ezeket utánkövetés/jogszabálykövetés keretében beépítjük az elkészült rendszerbe.
  computer graphics illustration

Kérjen ajánlatot!

Írj nekünk!
A kollégánk, aki válaszol:
Hoós Hajnalka