A közelmúltban sok vállalat jött rá arra, hogy a felhő alapú üzemeltetés szélesebb spekturmú felhasználást tesz lehetővé, mint a helyi eszközpark használata. Mi gondoskodunk arról, hogy bárhonnan is történjen a munkavégzés, az gördülékeny munkamenetekből álljon, adott esetben az iroda távolléte se okozzon problémát.
Praktikus, hatékony folyamatok

IT szolgáltatások üzemeltetése

Fájlok tárolása, biztonságos levelezés, rendszerbiztonság, nyomtatás, felhasználók kezelése. Mindent úgy alakítunk ki, ahogy az Ön cégének szüksége van rá.

Felhő alapú üzemeltetéssel tesszük rugalmassá a munkavégzés feltételeit.

Segítünk, hogy a digitális felzárkózás az Ön vállalatánál is hiány nélkül végbemenjen, és semmi ne akadályozhassa a hatékony munkát - legyen szó otthoni, vagy irodai munkavégzésről.

MNB által jóváhagyott alapkezelő és befektetési alapok - felhő struktúrában

Egy alapkezelő létrehozásához megannyi szabálynak kell eleget tenni. Mindezeket jól ismerjük, így biztos lehet benne, hogy ügye gördülékenyen halad a megvalósításban. Az eredmény egy könnyen kezelhető, biztonságos felhő alapú rendszer.

További kiemelt szolgáltatásaink

Turisztikai beruházások IT rendszereinek megtervezése és kivitelezése
Cégünk jelentős tapasztalattal bír az üzemeltetéshez kapcsolódó fejlesztésekben, az ingatlanfejlesztéstől a komplex turisztikai beruházások telekommunikációs stratégiájának kivitelezéséig. A kültéri, interaktív attrakciótól a tökéletesen működő otthoni WIFI-ig.

Top Projektjeink

computer graphics illustration

Hogyan csináljuk?

computer graphics illustration

Felmérés

Az első lépésben ügyfelünk igényeinek felmérése, motivációjának megismerése a legfontosabb. Ezeken az egyeztetéseken tisztázzuk a projekt célját a kapcsolódó mérföldkövek határidejét, lefektetjük a gördülékeny együttműködés alapjait.
Ennek a fázisnak fontos lépése a munkamódszer meghatározása is. A megfelelő választás kritikus az együttműködés és a projekt sikere érdekében ezért több javaslatot is teszünk a megismert célok és mérföldkövek tükrében.
Munkáink többségét Agilis fejlesztési módszertanok mentén végezzük, de ha a projekt úgy kívánja a vízesés modellben is otthon vagyunk.
computer graphics illustration

Tervezés

Ebben a szakaszban az Ügyfél meglévő infrastuktúrájának megismerésén van a hangsúly. Ahhoz, hogy optimális megoldást találjunk az Önök által támasztott kihívásokra ismernünk kell a meglévő vagy jövőben kialakítandó rendszerek techniaki követelményeit.
Emellett ebben a szakaszban és a projekt kifutásáig folyamatosan ütemezzük és egyeztetjük a funckiók prioritását, hogy az készüljön el leghamarabb, amire a legnagyobb szüksége van ügyfeleinknek.
computer graphics illustration

Kivitelezés

A projekt életének legnagyobb állomása a megvalósítás. Munkáink során elsősorban Microsoft stack-re támaszkodunk.
Projektjeink jelentős részét .NET Core keretrendszerre építve Azure felhő erőforrások bevonásával, MS SQL adatbázis szervert felhasználva valósítjuk meg.
Természetesen kliensoldalon is otthon vagyunk! A felhasználói felületek implementációjához előszeretettel választjuk az Angular keretrendszert.
computer graphics illustration

Utánkövetés

Nem engedjük el ügyfeleink kezét! Ebben a szakaszban elkészítjük a felhasználói kézikönyveket és mindent megtanítunk ami a gördülékeny használathoz szükséges.
Ahhoz, hogy minden naprakész maradjon, egyeztetjük a felmerült további felhasználói és továbbfejlesztési igényeket és ezeket utánkövetés/jogszabálykövetés keretében beépítjük az elkészült rendszerbe.
  computer graphics illustration

Kérjen ajánlatot!

Írj nekünk!
A kollégánk, aki válaszol:
Hoós Hajnalka